МеланжИ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Чи знаєте ви, як правильно помити вікна?

4 користувачів

Перейти донизу

Чи знаєте ви, як правильно помити вікна? Empty Чи знаєте ви, як правильно помити вікна?

Повідомлення автор дармион Нд Квіт 09, 2023 8:38 pm

Чи знаєте ви, як правильно помити вікна? Скільки разів я намагаюся зробити це і нічого не виходить. Можливо, ви знаєте секрети професіоналів та порадите?

дармион
Гість

Повернутися до початку Перейти донизу

Чи знаєте ви, як правильно помити вікна? Empty Re: Чи знаєте ви, як правильно помити вікна?

Повідомлення автор бабуська Пн Квіт 10, 2023 12:09 pm

Так найміть спеціалістів, я думаю, вони точно допоможуть

бабуська
Гість

Чи знаєте ви, як правильно помити вікна? Empty Re: Чи знаєте ви, як правильно помити вікна?

Повідомлення автор анабель Пн Квіт 10, 2023 12:12 pm

Я завжди звертаюся до сервісу по прибиранню, для них помити вікна https://uborka24.com.ua/ua/myyka-vikon не проблема, навіть якщо у вас високий будинок чи є ще якісь нюанси. Крім цього вони працюють лише якісним матеріалом, якій не шкідливий. Та і ціни в них на все прибирання доступні, навіть можна хімчистку меблів замовити, якщо потрібно.

анабель

Кількість повідомлень : 10
Дата реєстрації : 04.07.2022

Повідомлення автор Александра Вт Травень 23, 2023 6:51 pm

1. Соберите необходимые материалы - ведро, швабру, резиновый скребок для стекол, микрофибровые тряпки, чистящее средство для стекол.
2. Приготовьте воду и налейте ее в ведро, добавьте чистящее средство.
3. Снимите защитную сетку, если она присутствует.
4. Вымойте раму окна снаружи чистящим средством и микрофибровой тряпкой.
5. Замочите швабру и выжать ее, чтобы убрать лишнюю воду.
6. Начните мойку окна, начиная с верхней части. Для этого нанесите воду и чистящее средство на стекло, распределите шваброй и удалите грязь.
7. После того как окно будет вымыто, удалите лишнюю воду резиновым скребком для стекол. При этом скребите по горизонтали, двигаясь снизу вверх и убирая воду со скребком.
8. Используйте микрофибровую тряпку, чтобы удалить оставшиеся следы и убрать все морщинки на стекле.
9. Переключитесь на другую сторону окна и повторите шаги с 4 по 8.
10. Если вы заметили на стекле пятно, используйте средство для чистки стекла для удаления его останков.
11. После того как окна вымыты, поставьте обратно защитную сетку, если таковая имеется.

Александра

Кількість повідомлень : 4
Дата реєстрації : 22.05.2023

Повідомлення автор Edvard Пт Черв 30, 2023 1:45 pm

Знаєте, я перебираюсь у нову квартиру і потрібно обрати клінінгову компанію для прибирання. Але в мене стільки сумнівів! Як визначитися, яка компанія буде найкраща? Чи є якісь підказки, на що звернути увагу? Чи можна довіряти відгукам і рейтингам?

Edvard

Кількість повідомлень : 4
Дата реєстрації : 31.05.2023

Повідомлення автор валентина Пт Черв 30, 2023 1:51 pm

Аби вам допомогти у виборі, я радив би зайти на сайт цієї клінінгової компанії besporyadka.net/ . Особисто мені дуже подобається як вони працюють, жодного разу не було такого, що щось не влаштувало, хоча догодити моїй мамі в прибиранні реально дуже тяжко. А ще мене радує, що вони використовують гарні засоби для прибирання, що не викликають алергію і вартість доступна на прибирання.

валентина

Кількість повідомлень : 2
Дата реєстрації : 31.05.2023

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі